• Skal du bygge med succes, så kontakt murermester Anders Bové
 • Medlem af garantiordning
 • +25 års erfaring
 • Høj ekspertise og service
 • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

  Facaderenovering og energioptimering i Vejle og omegn

  Det kan være en kunst dels at optimere en facade samtidig med at facaden skal være mere energibesparende. Ønsker man at gøre begge dele på én gang, bør man sikre sig, at man har med fagfolk at gøre. Hos alle de ansatte ved Murermester Anders Bove finder du et engagement uden lige – vi brænder for at gøre din ejendom så pæn og funktionel som mulig. Vi beskæftiger os primært med kunder fra Vejle, Jelling og omegn og vi ønsker altid at efterlade vores kunder med en god følelse, der vidner om et godt udført arbejde.

  ​Energioptimering

  Energioptimering er et vigtigt led i processen mod en holdbar og stærk facade. Energioptimering formår at gøre strømregningen billigere, samtidig med at indeklimaet bag facaden mange gange bedres. Vi udfører gerne energioptimering i forbindelse med en facaderenovering eller ombygning, fordi vi ønsker en komplet ydelse.

  Facaderenovering

  Vi har sans for detaljen og kan sagtens renovere en facade uden at den kommer til at skille sig ud fra den resterende facade. Vores mål er, at når vi går fra en opgave, der byder på facaderenovering, så kan arbejdet ses og mærkes. Vi udfører facaderenoveringer på nye såvel som på gamle huse, fordi begge huse kan trænge til det i forskellige situationer.

  Efteruddannelse af vore ansatte til fordel for Jer

  Vi prioriterer at efteruddanne vore ansatte, fordi vi mener, at det kan bidrage til en optimering af vores arbejde. Vi ved, at det de senere år er blevet populært at udføre energioptimeringer via facadeisolering, og vi ønsker derfor også at kunne tilbyde netop energioptimering for at kunne tilfredsstille vores kunder på alle fronter.

  Vi fokuserer på sikkerhed og tryghed, fordi vi ønsker at levere en service, der holder. Service er alfa omega, og derfor sætter vi kunden i centrum af alle vores opgaver. Som kunde kan du sætte din lid til vores ekspertise, og vi kan med sikkerhed sige, at vi leverer en service, der går langt over, hvad der forventes.

  Har du spørgsmål, brug for gode råd eller et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på telefon 40 54 43 48 eller e-mail anders@andersbove.dk.

  Vil du gerne kontaktes af os?

  Murermester Anders Bové profilbillede

  Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Firmainfo

  • Murermester Anders Bové ApS
  • Frøkær Skovvej 6b, 7100 Vejle
  • CVR: 32887775

  Kontaktinfo