• Skal du bygge med succes, så kontakt murermester Anders Bové
 • Medlem af garantiordning
 • +25 års erfaring
 • Høj ekspertise og service
 • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

  Renovering af badeværelse i Vejle og omegn

  Måske er tiden inde til nyt badeværelse? Vi er klar – otte mand - til at finde den helt rigtige løsning til dig og altid med fokus på, at dine ønsker og økonomien hænger sammen.

  ​Drømmer du om spabad? Vil du skifte til en bruser? Eller er det fliser og klinker, der trænger? Vores murerfirma har erfaringerne, og sammen finder vi frem til din renovering af badeværelse.

  Renovering af badeværelse i dialog med dig

  En renovering af badeværelset er ofte et stort projekt, der involverer en lang række af forskellige stykker arbejde. Desuden er der rigtig mange muligheder både med hensyn til udseende og til elementer.

  ​Derfor synes vi, at det er rigtigt vigtigt at begynde projektet med en grundig dialog med dig, så vi kan sikre, at du får det helt rette resultat. Du har helt sikkert nogle ideer, som vi glæder os til at høre om, og vi kommer gerne med råd, anbefalinger og ikke mindst inspiration ud fra de erfaringer, som vi har gjort os over mange år.

  Renovering af badeværelse udføres i klinker

  Vi er specialister i klinker og fliser, og vi ved derfor, hvad der fungerer godt til forskellige badeværelsestyper. Vi har masser af gode ideer, som vi gerne deler ud af, hvis du har brug for at blive inspireret eller bare gerne vil vide mere om de mange forskellige muligheder, der findes ved renovering af badeværelse.

  Kontakt os for hjælp til nyt badeværelse

  Uanset størrelsen af din opgaver, står vi klar til at hjælpe og rådgive. Vi tager i mod alle opgaver, om det drejer sig om et helt nyt badeværelse eller mindre reparationer.

  ​Du skal blot kontakte os på 40 54 43 48 eller skrive til vores e-mail anders@andersbove.dk til en uforpligtende snak om dine drømme og behov. De fleste af vores opgaver er i Vejle, Jelling, Hedensted og omegn, men vi vil også rigtigt gerne høre fra dig, hvis du kommer andre steder fra.

  Vil du gerne kontaktes af os?

  Murermester Anders Bové profilbillede

  Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Firmainfo

  • Murermester Anders Bové ApS
  • Frøkær Skovvej 6b, 7100 Vejle
  • CVR: 32887775

  Kontaktinfo